Team

T

Lisandro Isei (1986) slaapt nooit meer dan vier uur per nacht en houdt daardoor belachelijk veel tijd over voor leuke dingen. Heeft een joie-de-vivre van heb-ik-jou-daar en gelooft in het maken van mooie dingen met mooie mensen. Niemand, ook niet Gertjan Verbeek, kan zo goed meerdere dingen tegelijk goed uitvoeren als deze Twentse rakker.

Yasin Tunçbilek (1985) is het manusje-van-alles van Doeldenkers. Technisch onderlegd, leergierig en bezeten van cijfertjes en statistieken. Spreekt vaak liefkozend over “De dikke Ronaldo” als speler van zijn grote clubliefde PSV en is dol op Pablo Aimar. Haat tiki-taka en staat juichend op de banken bij countervoetbal.

Ricardo Walinski (1988) is in het dagelijks leven docent Nederlands, maar lult graag urenlang over voetbal. Dat deed hij eerst bij Podje Voetbal, maar nu als een van de oprichters van Doeldenkers. Exact even oud als Sergio Busquets en daar is hij maar wat trots op. Ziyech-adept met Limburgse roots en Pools-Italiaanse voorouders en derhalve groot voorstander van diversiteit.

Laura Zonnenberg (1992) is soms wat chaotisch, maar schuift dit graag af op haar creativiteit. Ze woont inmiddels in de voetbalhoofdstad van ons land (volgens Yasin en Laura dan), maar gaat in het weekend graag terug naar haar roots op de Veluwe om te genieten van een potje kelderklasse en de bijbehorende derde helft. Halve Zwollenaar/Blauwvinger.

Gizem Toprak (1997) is een laatstejaars student Communication & Multimedia Design op zoek naar een bestaan als User Experience Designer. Verslijt veel dagen met voetbal en maakt visuele content. Haar Turkse roots en Fener-fanschap laten haar dromen van net zo’n heerlijk lange carrière als Oğuz Çetin.

Birol Akkuş (1971) is docent en onderzoeker, maar toch ook nog het jongetje dat ene Diego Maradona bont en blauw geschopt zag worden op het WK 1982 en hem daarom altijd zal liefhebben. Zijn andere voetballiefdes, Feyenoord en Liverpool, laten zien dat we het hier met een romanticus van doen hebben, die daadwerkelijk succes maar overrated vindt.

Bart Eindhoven (1990) is als data-analyst altijd bezig met cijfers én het verhaal daarachter. Gek op spelletjes en iedere andere mogelijke vorm van competitie, maar vooral verliefd op het voetbalspel. Kan genieten van een briljante steekbal, maar weet een vlijmscherpe tackle ook zeker op waarde te schatten. Ja, dit is zijn echte naam.

Eline Koenz (1998) studeert Communicatie- en Informatiewetenschappen en richt zich volledig op een carrière in de sportjournalistiek. Raakt zelf zelden een bal aan, maar is mateloos geboeid door het voetbalwereldje en alles daaromheen. Nog speelgerechtigd voor Jong Oranje en net zo nuchter als Guus Til.

Maarten de Groot (1999) is in het dagelijks leven een doodnormale bestuurskundestudent, maar daarbuiten een liefhebber van alles wat met voetbal te maken heeft. Lijdzaam fan van de enige Eredivisieclub van Twente (Heracles). Discussieert graag en is bijzonder geïnteresseerd in de relatie tussen sport en politiek.

Jona Douma (1987) was als rechtsback bij Zwolsche Boys C8 het type ‘ziet waar de bal heen moet, maar krijgt hem er nooit’. Die kennis gebruikt hij tegenwoordig als onbezoldigd voetbalcommentator op Twitter. Zou zo bij Kesbeke aan de slag kunnen om de augurken op smaak te krijgen, maar werkt liever mee aan Doeldenkers.